Name landelijke-bouwstijl_bouwenopmaat_dumobil

Bouwen op maat

ERVARINGEN DELEN

De vele troeven van ons bouwteam, onze hoogstpersoonlijke aanpak en niet-aflatende aandacht voor innovatie, duurzaamheid, klimaatbewustzijn, slimme architectuur, energiezuinigheid en woonbeleving… Dat we trots zijn, kunnen en willen we niet wegsteken. Maar het zegt nog zoveel meer als anderen erover getuigen. Daarom nodigen we u uit om de verhalen van tevreden villabouwers te lezen.

Strak modern
villabouw_modern_aalter_dumobil
Hedendaags
dumobil_villabouw_hedendaags
Landelijk/pastorie
landelijke-villa-bouwstijl_dumobil

  ALTIJD IN STIJL

  Hedendaags, modern, landelijk, strak of sierlijk, als totaalaannemer is Dumobil thuis in zowat alle bouwstijlen. En tegelijk hebben we alles in huis om aan uw persoonlijke wensen en voorkeuren te voldoen. Neem zeker ’s een kijkje naar onze realisaties. De uiteindelijke keuze is en blijft natuurlijk aan u.

  PERSOONLIJKE AANPAK

  Samen bouwen we niet alleen uw huis; we bouwen uw thuis. Van renovatie tot nieuwbouw. Iedereen moet de kans krijgen om in het huis van zijn of haar dromen te wonen. En daar dragen we bij Dumobil graag ons steentje aan bij - meer dan één steentje.

  Constructief zijn is niet enkel een kwestie van de juiste plannen en materialen. Het gaat ook over samen zitten en samenwerken, praten met en vooral luisteren naar elkaar.

  dumobil_bouwadviseurs_villabouw

  Waarden als norm

  Al 60 jaar blijven we trouw aan onze waarden. Kwaliteit en klanttevredenheid zijn onze norm. Zo bouwt Dumobil verder op meer dan een halve eeuw aan kennis, expertise en kunde. Van vader op zoon. Van architect op aannemer. Van team op partner. Samen vormen we één grote familie.

  dumobil_hq_60jaar

  Vragen over onze
  kijkwoning of andere
  projecten?

  Vul hier uw gegevens in en dan nemen wij contact met u op.

  voorbeeld: +32 476 50 08 32