Dumobil woningen

Bouwen op maat

Welke bouwstijl verkiest u?

Dat is belangrijke informatie voor Dumobil.

Hoe leeft u? Hoe ziet u het ontwerp?
Welke bouwstijl vindt u mooi? Welke materialen?
Wat is jullie budget? Welke sfeer moet uw woning ademen?

De kijkwoning is geen typehuis, maar wel een inspiratiewoning. Het concept van de kijkwoning in Tielt is moduleerbaarheid. Met onze strikt individuele benadering zorgen wij dat u precies krijgt wat u wil. Wij bouwen uw woning volledig op maat. Wij luisteren naar u en geven als experts in villabouw vakkundig advies.

Door u te leren kennen krijgt uw woning vorm.
Bekijk de fotoalbums met referenties en ontdek onze verschillende bouwstijlen.

Landelijk

Strak Modern

Hedendaags

PastorijEnergiezuinig bouwen

Voor Dumobil is een compacte woning de sleutel voor energiezuinig bouwen. Dat wil echter niet zeggen dat er klein gebouwd moet worden. Compactheid staat voor de verhouding tussen het beschermd woonvolume en de warmteverliesoppervlakte.

Verder bepalen factoren zoals oriëntatie, materiaalgebruik, technische installaties, enz. verder de energievriendelijkheid van de woning. De gesloten noordgevel ervoor dat de koude in de winter zoveel mogelijk buitengesloten wordt, terwijl de binnenvallende zon achteraan de woning kan opwarmen. De vierseizoensbeglazing brengt afkoeling tijdens hete zomerdagen. Bovendien is de woning zelf zeer goed geïsoleerd. Volgens de EPB-berekening haalt de woning een E-peil van 24.

Hebt u plannen om te bouwen of te verbouwen?

Dan zijn energiebesparingstips voor uw woning altijd welkom, toch?
Iedereen weet ondertussen dat energiezuinig bouwen en verbouwen u niet enkel geld bespaart maar ook gewoon beter is voor het milieu.
Bovendien creëert u een gezonde binnenomgeving in uw woning door betere ventilatie. Dumobil geeft u ook hierin graag advies.

De bouwkundige indeling van uw woning. De soorten isolatie. De keuze van materiaal, de plaatsing. Niet alleen goed isoleren, maar ook ventilatie is erg belangrijk. Energiezuinige verwarming, verlichting, sanitair ...
Dit zijn zaken die wij graag met u bespreken.
Niet alleen zal u jaarlijks een lagere energiefactuur betalen.
Uw woning stijgt ook in waarde op de verhuur- en verkoopmarkt.

Goed om weten:
Voor bouwvergunningen die in 2013 worden aangevraagd moet het E-peil onder de E70 liggen. Vanaf januari 2014 wordt E60 het maximale E-peil en er minstens één hernieuwbare energiebron (zonneboiler, zonnepanelen, warmtepomp ...) aanwezig zijn.